Stop Ribkradji

Ebro, Španija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ribolov na Ebru, u sunčanoj Španiji je nezaboravan doživljaj. Trofejni somovi, brojni smuđevi i divlji šarani su vam na dohvat ruke. Vaš vodič, Saša Valentić vam na raspolaganje stavlja svoje višedecenijsko ribolovačko iskustvo, uz njegove savete vaši ribolovački snovi će postati stvarnost. Možete izabrati način ribolova koji vam najviše odgovara bilo da je to pecanje sa obale ili iz čamca, ribolov na veštačke ili prirodne mamce. Čamci su opremljeni pouzdanim motorima i sonarima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozicije za ribolov sa obale su redovno hranjene halibut peletima, udobno opremljene, obezbeđena je zaštita od kiše, konforan prilaz vodi i sve što je neophodno da vaš boravak bude što udobniji, a ribolov efikasan. Ukoliko ne želite da koristite sopstveni, na raspolaganju vam je sav neophodni ribolovački pribor, uz polaganje kaucije.

Selo Riba Roja d’Ebre se nalazi u Španiji, na jugu Katalonije, 190 kilometara zapadno od Barselone, na nadmorskoj visini od 76m. Po podacima iz 2010 godine ima 1336 stanovnika. Prvi put se spominje u istorijskim spisima iz 12-og veka, a bogatstvo istorije sela kroz koje su prosli i Templari i Arapi pokazuju ostaci zidina tvrđave iz 16-og veka i mnoge druge graševine iz prošlih vremena. Riba Roja se nalazi na obali Ebra, oko devedeset kilometara od ušća u sredozemno more.

Po dogovoru je moguće organizovati i ribolov na velikom akumulacionom jezeru Riba-Roja ili u delti Ebra.

Našim gostima je obezbeđen vrhunski smeštaj u centru sela Riba Roja d’Ebre. Apartmani poseduju dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, kupatilo sa tušem i WC. Opremljeni su klima uređajima i TV prijemnicima sa satelitskim antenama. U neposrednoj blizini apartmana postoje prodavnice, barovi, apoteka, pošta, pristup internetu i sve ostalo što vam može zatrebati. Parking je obezbeđen ispred samih apartmana. Na raspolaganju vam je veliki smeštajni prostor, za svu opremu koju ponesete.

 

Varalicar.com Fishing Team na Ebru: Ne manjka slinavih riba / Abundance of slimy fish

Kontakti:

e-mail: elsaleebro@hotmail.de

telefoni: +34658212786; +34606096426

Fishing on Ebro