Stop Ribkradji

Una, Bosanska Krupa

Ribolov na Uni je u velikoj ekspanziji zadnjih nekoliko godina. Zahvaljujući prije svega savjesti ribolovaca i C&R ribolovu Una svakim danom postaje stanište zaljubljenika u varaličarenje i ljubitelja vrhunskog ribolova. Unska kraljica (mladica) pružit će vam borbu kakvu do boravka na Uni zasigurno niste doživjeli. Uz naše vodiče ulov vam je zagarantovan. Nezaboravni trenutci i uživanje u ljepotama Une ostavit će neizbrisivo sjećanje na ovu Bosansko Hercegovačku ljepoticu i kraljicu rijeka. Na vama je samo da nas kontaktirate i rezervišete svoj dolazak a Una Discovery Team vam garantuje ugodan boravak i vrhunski ribolov na Uni.

Una Discovery postoji već 4 god.

Djelatnost – organiziranje ribolova, raftinga i ronjenja na rijeci Uni i Krušnici.
Ponuda – u ponudi imamo jednodnevne i višednevne aranžmane za ove tri vrste turističke ponude.
Smještajni i drugi kapaciteti –  u okviru Una Discovery agencije djeluju dva uređena ribolovačka kampa, jedan krasan restoran “Alga”, prodavaonica ribolovačkog pribora sa posebnim akcentom na varaličarenje i mušičarenje.
Takođe smo našim klijentima u mogućnosti ponuditi u jednom danu vrhunski ribolov u Fly fishing reviru i reviru za lov mladice što zanči cjelodnevni ribolov. Takođe organizujemo ribolov na cjelom toku Une i Krušnice. Ribolov organizujemo uz obavezne rezervacije min. mjesec dana unapred.

Sve druge informacije i pitanja mogu se postaviti na e-mail info@una-discovery.org

 

Varalicar.com na Uni – mart, 2011.