Stop Ribkradji

DUO

DUO je osnovan 1995. godine, kada je sadašanji predsednik ove kompanije, Hisahiro Matsushita, napustio tadašnju kompaniju sa dugom tradicijom u izradi varalica, i osnovao svoju.

Iako je recesija imala značajan uticaj na proizvodnju varalica u Japanu 90-ih godina, g. Matsushita nikad nije odustao od svog prvobitnog koncepta, izrade proizvoda najvišeg kvaliteta. Pridržavajući se ovog koncepta i u momentima kad je većina kompanija prešla na proizvodnju u stranim fabrikama, ne napušta proizvodnju u Japanu zarad jeftinije radne snage i inferiornije produkcije na prekomorskim tržištima.

Prodaja varalica dizajniranih od strane g. Adachi-ja, jednog od najpriznatijih mladih dizajnera u zemlji, započeta je dve godine nakon osnivanja kompanije. Sada, petnaest godina kasnije, na DUO se gleda kao na sam vrh industrije u Japanu.

Vodeći dizajner u kompaniji DUO, g. Adachi, poznat je po doslednosti u održavanju nivoa osnovnih performansi i svetski poznat po izradi fantastičnih varalica, čija je jednostavna lepota kombinovana sa zapanjujućim osobinama.

Zaključno sa 2011. godinom, paletu proizvoda ove kompanije čini preko 250 modela, a broj prodatih varalica premašio je brojku od preko 15 miliona jedinica.

Od 1999. godine kompanija je takođe aktivna u izradi proizvoda i komponeneti namenjenih prodaji drugim proizvođačima iz branše, i snabdeva neke od vodećih brendova u Japanu, dok uživa u sopstvenom uspehu.

Najpoznatiji proizvodi kompanije DUO uključuju Tide Minnow, model namenjen lovu brancina, koji se smatra jednom od najefektivnijih varalica za ovu vrstu ribolova. Spearhead Ryuki, varalicu namenjenu lovu pastrmke. Realis, liniju modela za lov basa, a tu je i Tetra Works serija, za sve ultra-light fanatike.

DUO je nedavno stavio naglasak na međunarodna tržišta i samo u 2011. godini ušao na 15 novih.

Planiramo da nastavimo ovim trendom i u novoj godini, pa se nadamo da će naši proizvodi biti dostupni i na Balkanu.

 

 

Više o proizvodima kompanije DUO saznajte na njihovoj prezentaciji www.duo-inc.co.jp/en