Stop Ribkradji

44. Sajam LORIST 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


3. MEĐUNARODNA IZLOŽBA VARALICA – HAND MADE LURES


Redakcije Ribolovačkog magazina i Fishing magazine international, u saradnji sa Novosadskim sajmom – sajmom Lorist i sajtom Varalicar.com, i ove  godine organizuje prezentaciju ručno ili seriijski rađenih, svih vrsta veštačkih mamaca – varalica (vobleri, metalne varalice, silikonci, strimeri…) na sajmu Lorist 2011. od 28. septembra do 02. oktobra u Novom Sadu, na izložbenom štandu Mont – Press-a, u hali 1 Novosadskog sajma.


CILJ: Afirmacija kreatora – majstora koji u svojoj produkciji osmišljavaju i izrađuju varalice, kao i prezentacija široj ribolovačkoj publici, potencijalnim kupcima i velikim proizvođačima u zemlji i inostranstvu.Izložba će biti medijski ispraćena u specijalizovanim izdanjima.

NAČIN PREZENTACIJE: U izložbenim vitrinama će biti postavljeni eksponati uz navođenje podatak o autoru, uzorku – modelu, adresa i kontakt. Uzorci će biti postavljeni na posebnim panoima u grupacijama po nameni, načinu izrade.

PRAVO UČEŠĆA: Svi majstor – konstruktori iz zemlje, država u okruženju, iz celog sveta, koji imaju šta da pokažu i da njihovu kreaciju vide i drugi.

DOSTAVLJANJE EKSPONATA: Autori mogu dostaviti po jedan model ili seriju – kolekciju do 10 uzoraka, koja će ih na najbolji način predstaviti. Uz uzorke se može dostaviti i promotivni materijal (katalog, flajer, fotografija…).

PREUZIMANJE EKSPONATA: Eksponati se mogu preuzeti poslednjeg dana sajma ili u redakciji Ribolovačkog Magazina posle završetka sajamske priredbe.

UČEŠĆE NA IZLOŽBI JE BESPLATNO!

Eksponati se dostavljaju na adresu:
Mont – Press, Ribolovački Magazin
(za izložbu)
Poštanski fah 254
21000 Novi Sad, Srbija

ili lično donesu u redakciju na Novosadskom sajmu (pored Master centra).

Rok za dostavu je 20. septembar 2011. godine, kako bi se na vreme koncipirala izložbena postavka. Učešće se može najaviti telefonom ili elektronski:
+381 (0)21 452 750
info@ribolovacki-magazin.co.rs

Vidimo se na našoj izložbi na sajmu Lorist 2011.

 

Ovde možete preuzeti obrazac prijave za 3. Međunarodnu izložbu varalica – HAND MADE LURES.

Popunjenu prijavu pošaljite sa kolekcijom uzoraka.