Stop Ribkradji

Bojkot kupovine dozvola za 2013.

Kao što je krajem prošle godine i najavljeno, sa prvim danima januara, grupa ribolovaca pokrenuala je akciju bojkota kupovine ribolovačkih dozvola u 2013… više.


3 Comments »

  1. Na adresu resornog ministarstva treba svako po na osob da posalje spisak zahteva i da se potpise
    da vide da se tu neradi o pet ljudi nego o mnooogo vise.
    Pozdrav svima do Pobede

    Comment by Milan Ivanovic — January 10, 2013 @ 14:44

  2. U potpunosti podrzavam akciju. Sve skuplje dozvole iz godine u godinu, sve manje riba, vise ribokradica, pomor i trovanja ribe po nasim rekama a nikada se ne otkrije pocinilac trovanja…..

    Comment by nikki — February 6, 2013 @ 20:58

  3. Davne 1963 kao jednogodisnjem detetu moj otac koji sada peca negde gore i posmatra nas.Tad mi je kupio moju prvu dozvolu za ribolov.Sve ove godine do sad sam kupovao dozvolu za ribolov e vise ne, casa je prepuna i svemu dodje kraj.Inace varalicar sam u krvi i mojim venama tece DUNAV rodjen u PETROVARADINU u nosu mi je miris reke jutra na vodi.Dosao je kraj reka je umrla nema vise velike vode mresta ako i ima zlo je tu ubise strujom ,mrezom strasno.Od mojih 300dana sa stapom na vodi sad ce biti 300 bez stapa vozicu se camcem i gledati kako moj DUNAV UMIRE ZAHVALJUJUCI TUDJEM NEMARU.STA RECI DANAS OVI MODERNJACI POTEZU UTOKE PRETE I JOS STOGOD. OD SVEG RIBOLOVA OSTACE SAMO SECANJE.I jos pride cuvara video nisam u proteklih pet godina sem ako se izuzmu skupstine udruzenja i laka pijanstva na terasi SARANA u PEZOSU eto to je to

    Comment by patakoni — February 26, 2013 @ 18:46

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Zaštitni kod *